8315 Gyenesdiás Csillag utca 18.

Sarkcsillag Vendégház - Házirend

Kedves Vendégeink! Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.

Általános szabályok

 

 1. Check -in, Check -out

  A szállás elfoglalása a bejelentő lapon szereplő első nap 14:00 órától lehetséges, elhagyása a bejelentőn szereplő utolsó nap délelőtt 10:00 óráig kell megtörténjen, ettől eltérni kizárólagosan egyéni egyeztetéssel lehet.

  A vendégek regisztráláskor szoba- ház- és garázskulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. A kulcscsomó elvesztése esetén távozáskor kártérítési összeget (10 000 Ft) számolunk fel.

  Az elfoglalt háznak távozáskor, az érkezéskori állapotot kell tükröznie, azaz tisztának és sérülésmentesnek kell lennie: - Az ágyneműket kérjük húzzák le, és a törölközőkkel együtt a lépcső alatt egy kupacba hagyják ott. - A mosogatógépből kérjük rakják vissza a helyükre a tiszta tányérokat, poharakat, stb.

 2. Látogatók

  A szálláson este 22:00 óra után kizárólag csak regisztrált vendégeink tartózkodhatnak. 14 éven aluli gyermek csak szülői vagy más, általa megbízott cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat a vendégházban (vagy garázsban). A gyermek kísérői felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért. Vendégházaink szolgáltatásait 14 év alatti vendég csak szülői vagy más, az általa megbízott cselekvőképes személy kíséretében veheti igénybe.

 3. Dohányzás

  A vendégház nem dohányzó! Ennek értelmében a ház zárt helyiségeiben (beleértve a zuhanyzót is), közösségi területein tilos a dohányzás, illetve az elektromos cigaretta használata. Dohányzás csak az arra kijelölt helyen megengedett (terasz, udvar). A cigarettacsikket a földre dobni tilos!
 4. Ällatok

  A házba semmilyen kisállat nem hozható.

 5. Grillezés, kerti sütögetés

  Grillezés után kérjük a parázs eloltását!

  A sütéshez szükséges fát, faszenet nem biztosítjuk, azt mindenki saját maga kell megvásárolja. A grillezőt és a környékét kérjük használat után összetakarítani szíveskedjék!

 6. Borhűtő használata

  Kérjük, a borhűtő ajtaját mindig jó erősen nyomják be, győződjenek meg, hogy valóban jól be van csukva az ajtó. Ezt a hőmérséklet is jelzi : 11 és 14 fok az ideális.

  A borhűtő használata becsületkassza elvén működik, 2000 Ft / palack.
 7. A szomszédok és a falu nyugalma

  A szomszédok és a falu nyugalma érdekében a kertben 23:00 óra után másnap 8:00 óráig tilos a hangoskodás, zenélés, zajjal, lármával járó tevékenység, hangeffektusok keltése, a szobában zavaró hangerejű televíziózás, rádiózás stb.

 8. A vendégház értékei

  A vendég köteles a vendégház eszközeit, berendezéseit rendeltetésszerűen használni. A nyaralás időtartama alatt, a házban bekövetkező kárt a ház tulajdonosával és/vagy ügyintézőjével haladéktalanul közölje. Az okozott károkért a vendég a felelős, melyet kötelessége megtéríteni a ház tulajdonos részére. A nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt a vendég az üzemeltető felhívására, de legkésőbb a távozása előtt köteles megtéríteni. A vendégház bármely dolgának elvitele az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül bűncselekménynek minősül, és ebben az esetben az üzemeltető megteszi a szükséges büntetőjogi és polgári jogi lépéseket. A vendégház bármely eszközének, berendezési, felszerelési tárgyának meghibásodását a vendég köteles bejelenteni az üzemeltetőnek. A vendég nem jogosult a hibát saját maga kijavítani vagy a kijavítást megkísérelni. Az ebből eredő károkért való felelősséget az üzemeltető kizárja.

 9. Wifi

  A vendégházan Wifi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes. A vendég a Wifi csatlakozás jelszavát a bejelentkezéskor, a kulcsok átvételével egy időben kapja meg. A Wifi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét az üzemeltető nem garantálja. A Wifi használata során vagy következtében a vendég készülékében vagy annak tartalmában keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget. A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.

 10. A szálloda kártérítési felelőssége

  Az üzemeltető a vendég vendégházba bevitt dolgaiban keletkezett kárért nem tartozik felelősséggel. A vendég a vendégház berendezéseit és egyéb szolgáltatásait rendeltetésszerűen, saját egészségi, fizikai, mentális állapotának tudatában és ismeretében használja, illetve veszi igénybe, ezért a nem rendeltetésszerű, illetve nem a vendég valós egészségi, fizikai, mentális állapotának megfelelő használatból, igénybevételtől eredő károkért való felelősségét az üzemeltető kizárja.

 11. Hibajelentés

  Kérjük Vendégeinket, hogy a vendégházakban tapasztalt mindennemű meghibásodást az üzemeltető részére haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

 12. Károkozás

  Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt az üzemeltető az okozóval megtérítteti.

 13. +1. Kérdése van?

  Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

Köszönettel: Sarkcsillag Vendégház

 

Időjárás

Fizetési lehetőségek

Információk

Bejelentkezés: 14:00 - Kijelentkezés: 10:00

Grillezés, bográcsozási lehetőség

Ingyenes és gyors WiFi

Parkolás az udvaron vagy a ház előtt, az utcán lehetséges

Ingyenes kerékpár használat